ttmicroTT Micro, norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer i dag Pinell SuperSound iradio – en radio spesielt utviklet for det norske markedet, og som har en kombinasjon av FM, DAB/DAB+ og Internettradio. Nå kan du lytte til dine favorittradiostasjoner fra hele verden, hvor som helst, når som helst og uten pc!

Opplev Pinell SuperSound – FM, DAB og Internettradio

Med innebygd trådløst nettverk og et delikat utseende i sort pianolakk kan du plassere radioen hvor som helst, enten du er hjemme eller på jobb, så lenge det er tilgang til Internett. Det er bare å koble den til nettverket og få tilgang til over 13.000 radiostasjoner fra verden over, som for eksempel rockemusikk fra New York, opera fra Milano eller en lokal nisjestasjon fra Sør-Afrika. Du kan enkelt velge radiostasjon kategorisert etter land eller musikksjanger, og lagre dine egne favorittstasjoner.

I tillegg til Internettradio tar Pinell SuperSound også inn FM og DAB, og kan kobles til Ipod og andre MP3-spillere. Du kan i tillegg avspille Podcasts som gjør at du får tilgang til en rekke gamle radioprogrammer. Den er også klar for DAB+ som er en videreutvikling av DAB.

Egenskaper og funksjoner

• WEP/WAP-kryptering
• Trådløs overføring direkte fra iTunes eller Windows Media Player. Kompatibel med WMA, MP3, ACC, AIFF, WAV og Real Media.
• Meget god lydkvalitet og dyp bass, og kan også kobles til ditt stereoanlegg.
• Enkel i bruk og flott å se på. Radioen er utført i sort pianolakk og MDF (kompakt trefiberplate), som gjør akustikken bedre.
• 24 timers ur, automatisk innstilling av sommertid, og sleep-timer.
• Støtter UPnP – Universal Plug & Play.
• 4 linjers LCD display med lysstyrkeregulering.

Pris og tilgjengelighet

Pinell SuperSound vil være tilgjengelig hos blant annet kjedene Euronics og Mekk i tillegg til Komplett.no, og har en veiledende pris på NOK 1490,-inkl. mva.

Om TT Micro

Vi som står bak TT Micro har mer enn 25 års erfaring innen distribusjon, salg og markedsføring av data- og telekomprodukter, og er opptatt av å kunne tilby topp kvalitet og gode priser. Selskapet har i dag markedsledende produkter i sitt segment og jobber kontinuerlig med å finne nye nisje-produkter som kan oppnå samme status. For mer informasjon, besøk www.ttmicro.no

Om DAB+

DAB+ er en videreutvikling av standard DAB og er i ferd med å spre seg til voksende markeder for digital radio i land som blant annet Australia, Italia, Sveits, Israel, Malaysia og New Zealand.

Ytterligere informasjon

For ytterligere informasjon kontakt:
Tom Vedvik
Tlf.: 22 74 88 40

Eller les mer på http://www.ttmicro.no.